QlimaTech # Airconditioning en Klimaatbeheersing

Ons intensieve leven..

..vraagt een multifunctionele klimaatbeheersing.

Zakelijk

Een klimaat waar wij ons op elk moment van de dag behaaglijk bij voelen. QlimaTech kan als geen ander aan deze behoefte voldoen.

Om elke ruimte aan het juiste klimaat te laten voldoen is het gebruik van klimaattechniek in onze hedendaagse moderne wereld niet meer weg te denken.

Niet alleen bedrijfsruimten, maar ook computercentra, hotels, zorgcentra, winkels, shopping malls, kantoren, sportcentrums en scholen worden tegenwoordig voorzien van (stille) aircosystemen waarmee de binnentemperatuur het hele jaar door op een aangenaam niveau wordt gehouden.

"Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat! Airconditioning is daarom niet alleen een luxe maar veelal ook een noodzaak."

Airconditioning installatie van A tot Z.

QlimaTech is gespecialiseerd in het verzorgen van airconditioning voor bedrijven. Naast het leveren van professionele airconditioninginstallaties beschikken wij over alle kennis die nodig is om deze te installeren. Zo heeft u geen omkijken naar de plaatsing van hoogwaardige airconditioning in uw bedrijf.

Voordelen airconditioning van QlimaTech.

Uit onderzoek blijkt, dat de helft van de klachten over een onbehagelijk gevoel te maken hebben met de temperatuur. De productiviteit van personeel kan tot wel 30 procent dalen door een te hoge temperatuur.

Naast het regelen van temperatuur beschikt de airconditioning van QlimaTech over veel meer voordelen:

  • Filtering en zuivering van de lucht
  • Verwarming van de lucht (indien warmtepomp)
  • De luchtvochtigheid op peil houden
  • Koeling van de lucht

Uitstekende partner in airconditioning.

QlimaTech is de juiste partner om voor uw kantoor-, gebouw- of woonomgeving de juiste airco te leveren en te installeren. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Postbus 1103720 AC, BilthovenT 06 2460 4961E info@qlimatech.nl