QlimaTech # Airconditioning en Klimaatbeheersing

Airconditioning in huis..

..Energiezuinig ventileren, koelen en verwarmen.

Airconditioning van goede kwaliteit thuis of op kantoor raakt steeds meer ingeburgerd. Nieuwbouw ventileert vaak slecht, waardoor mensen gezondheidsklachten, zoals vermoeidheid en hoofdpijn kunnen krijgen. Goed geventileerde lucht is belangrijk voor de gezondheid en prestaties en daarom neemt de vraag naar het liefst fluisterstille, airco's toe. Vooral de A-merken zijn populair vanwege het stille karakter en de duurzaamheid.

Kwaliteitsairconditioning (de A-merken) biedt de onderstaande voordelen:

  • Fluisterstil
  • Duurzaam
  • Verbruikt weinig energie

Constante temperatuur.

Het systeem van airconditioners van goede kwaliteit zorgt voor een gelijk blijvende temperatuur in huis/kantoor. Men is dus niet onderhevig aan temperatuurwisselingen, wat zeer comfortabel is. Deze blijvende gelijkmatigheid in temperatuur wordt veroorzaakt door het systeem. Het systeem van een airconditioning dat van goede kwaliteit beschikt, is inverter gestuurd. Dit houdt in, dat de duurzame airco van een A-merk reageert op veranderingen in het woon- of werkklimaat. Het systeem past de temperatuur zeer snel aan bij temperatuur verandering. Hierdoor wordt de koelcapaciteit op de temperatuur afgestemd, en blijft het binnenklimaat aangenaam en vrij van tocht. Het energieverbruik is aanzienlijk lager dan systemen die aan- en uitgezet kunnen worden en de kwaliteitsairconditioning is ook nog eens zeer stil.

Fiscaal voordeel.

Wist u dat u de aanschaf van een airconditioning kunt 'meenemen' in uw hypotheek? En dat u daardoor profiteert van een extra aftrekpost voor de loonbelasting? Daarmee komt het comfort van een-airco-in-huis ineens een stuk dichterbij. Steeds meer mensen genieten van het comfort van airco in hun woning. We zijn er uitermate trots op dat in veel gevallen, en voornamelijk via mond op mond reclame, de keuze daarbij op QlimaTech was gevallen.

En de fiscus betaalt mee:

Om de kosten van aanschaf en installatie van uw aircosysteem te dekken, kunt u een (hypothecaire) lening afsluiten. De rente en andere kosten van die lening kunt u vervolgens opvoeren als aftrekpost bij uw jaarlijkse aangifte loonbelasting. Op die manier betaalt de fiscus mee aan het verbeteren van het klimaat in uw woning. Voorwaarde is dat de verbetering 'spijkervast' is. Met andere woorden: het moet gaan om onroerende zaken als een keuken, badkamer, serre of... airco. Bovendien moet u schriftelijk kunnen aantonen dat de betreffende lening inderdaad bestemd is voor zo'n spijkervaste verbetering.

Een voorbeeld:

Stel, u wilt uw huiskamer, de zolder en 1 slaapkamer van airco voorzien. QlimaTech doet u een voorstel voor een aircosysteem ter waarde van € 7.500,- (inclusief installatiekosten)*. Wanneer u besluit om dit bedrag in uw hypotheek (op basis van 30 jaar) mee te nemen, bedragen de maandelijkse kosten bij een rentepercentage van 5% ca. € 15,- a euro; 20,- netto, afhankelijk van de belastingschaal (exclusief afschrijving- en aflossingskosten. De aflossingskosten zijn uiteraard afhankelijk van het soort hypotheek dat u afsluit).
* Geheel fictief. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Postbus 1103720 AC, BilthovenT 06 2460 4961E info@qlimatech.nl