QlimaTech # Airconditioning en Klimaatbeheersing

Producten

Wandmodel
Wandmodel

De wand airconditioner is een opbouw unit die hoog tegen de wand wordt geplaatst. Dit garandeert een effectieve en comfortabele werking. De wand unit is compact qua afmetingen en is strak vormgegeven. Past in vrijwel elk interieur. Wand airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig.

Design Wandmodel
Design airconditioning

Een airco moet comfort bieden, maar ook een lust voor het oog zijn. Precies zoals u het wilt hebben. In een effen kleur of als compleet artwork.

Plafond onderbouw model
Plafond onderbouw model

Plafond onderbouw airconditioners zijn opbouw units speciaal ontworpen voor ruimten waar geen mogelijkheden zijn voor inbouw van een airconditioner in een plafond. De montage vindt plaats direct tegen de onderkant van het plafond. De plafond onderbouw units zijn leverbaar in twee uitvoeringen: een voor o.a. kantoor situaties en voor toepassing in keukens e.d. De keuken units zijn uitgevoerd met een RVS omkasting en een speciaal vetvang filter.

Vloer model
Vloer model

De vloer airconditioner is een opbouw unit die op de vloer staat of net iets boven de vloer tegen de wand wordt gemonteerd. De unit kenmerkt zich door een strak en fraai design en is eenvoudig te installeren in bestaande situaties. Bouwkundige aanpassingen zijn vrijwel nooit nodig. Door de lage plaatsing is de unit uitermate geschikt voor toepassing bijvoorbeeld in situaties met een schuin dak of onder een vensterbank. Vloer airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat.

Cassette model 4-zijdig uitblazend
Cassettemodel 4-zijdig

De 4-zijdig cassette airconditioner is door haar uitgekiende ontwerp onopvallend aanwezig. De unit wordt in het verlaagde plafond gemonteerd en slechts 1 rooster in het plafond is zichtbaar. De cassette unit is geschikt voor het koelen of verwarmen van kleine, middelgrote en grote ruimten. Daarnaast kan de unit voorzien in de ventilatiebehoefte van de ruimte door aansluiting op de buitenlucht. Cassette airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat.

Cassette model 1-zijdig uitblazend
Cassettemodel 1-zijdig

De 1-zijdig uitblazende cassette airconditioner is net als de 4-zijdige uitblazende variant onopvallend in het plafond aanwezig. Door de zeer beperkte inbouwhoogte , slechts 17,5 cm, is deze unit ook in moeilijke situaties toepasbaar. De unit wordt in het plafond gemonteerd, uitsluitend het vlakke rooster blijft zichtbaar in het plafond. Hierdoor is deze cassette unit ideaal voor o.a. toepassing in woonkamer of slaapkamer. Cassette airconditioners uitgevoerd met inverter-technologie zijn extreem energie zuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat.

Kanaal model
Kanaal model

Wanneer u comfort wilt, maar geen zichtbare op- of inbouw unit , dan biedt een kanaalunit uitkomst. De unit wordt geheel uit het zicht, in bijvoorbeeld een verlaagd plafond of een inloopkast, gemonteerd. Alleen de kleine uitblaasroosters zijn nog zichtbaar. De positie van de roosters zijn flexibel en daardoor op iedere gewenste plek in de kamer te integreren. Doordat de roosters in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar zijn, wordt de sfeer van uw ruimte niet verstoord. Ook kan de kanaal unit worden aangesloten op buitenlucht voor frisse buitenlucht toevoer. Al met al een esthetisch mooie oplossing.

Luchtverdeel slangen
Luchtverdeel slangen

Naast het kanaalsysteem, waarbij de lucht via kanalen en uitblaasroosters wordt ingeblazen, kan de lucht ook via geweven slangen in de ruimte worden gebracht. Door de ontelbare minuscule gaatjes in de geweven slang ontstaat er een, niet te evenaren, perfect uitblaas patroon. Superieur comfort is gegarandeerd. De luchtverdeel slangen zijn in alle kleuren leverbaar.

Multisystemen (VRF Systeem)
Multisystemen (VRF Systeem)

Een Multisysteem maakt het mogelijk om met 1 centraal buitendeel meerdere ruimtes zeer efficiënt te klimatiseren, dit met behoud van individuele instelmogelijkheden per ruimte.

Computerruimte
Computerruimte

Steeds meer bedrijven worden steeds meer afhankelijk van hun computer- c.q. serverruimte. De computerruimte vormt veelal het hart van een organisatie.

Luchtgordijn
Luchtverdeel slangen

Luchtgordijnen heb je in alle soorten en maten. Ze worden vaak toegepast in winkels en distributiecentra.

De units zijn in verschillende modellen en capaciteiten verkrijgbaar. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u een vrijblijvend advies aanbieden.

Postbus 1103720 AC, BilthovenT 06 2460 4961E info@qlimatech.nl